User Tools

Site Tools

planning:meetings:2024-05-16

2024-05-16 Ordinær generalforsamling

Formanden bliver forklaret at han skal byde velkommen, og formanden byder velkommen.

  1. Valg af ordstyrer. Bestyrelsen foreslår Jesper. Der er ingen andre kandidater og Jesper bliver valgt. Ordstyrer konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og beslutningsdygtigt. Ordstyrer konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede i henhold til vedtægterne.
  2. Valg af referent. Lars Christensen bliver ufrivilligt valgt.
  3. Valg af stemmetællere. Emil Alexander Kollerup og Thomas Arildsen stiller op og bliver valgt.
  4. Formandens aflægger beretning om alt nyt og gammelt. Der er indført en regel om at man skal komme i spacet enten torsdage eller med ledsager mindst 3 gange inden man kan få udleveret adgangskort (man kan få kortet 4. gang man møder op), for at sikre at nye medlemmer deltager aktivt. Bestyrelsen har lavet og delt en overlevelsesguide (delt på Slack), som udleveres til nye medlemmer, som giver information om de praktiske sider af at være medlem. Beretningen godkendes.
  5. Kassereren præsenterer regnskabet for 2023. Regnskabet er præget af investeringer, men det er i henhold til flere års ønske om at få nedbragt kassebeholdningen. Nuværende kassebeholdning er et passende niveau for at sikre likviditet til planlagte aktiviteter (f.eks. Sommerhack). Spørgsmål fra tilstedeværende til regnskabet besvares:
    1. Der spørges til bitcoins fra salg af sodavand. Disse er ikke en del af regnskab for 2023, men kommer i regnskab 2024.
    2. Der spørges til bankgebyrer, som er betydelige. Bankgebyrer er ca. 500/kvartal plus renter. Måske kan det gøres lidt billigere, men det vil koste kontigentindtægter hvis vi skifter kontonummer.
    3. Kassereren informerer om at der er oprettet privat kanal på Slack hvor alle refusionsønsker postes, så alle bestyrelsesmedlemmer kan følge med i hvad penge bruges på.
    4. Sodavand har give et lille underskud, pga. inflation og gebyrer til mobilpay. Gebyrer til mobilepay er faldet fra Oktober og vil udgøre en mindre post i næste års regnskab.
    5. Regnskabet godkendes af generalforsamlingen.
  6. Forslag til bestyrelse og vedtægtsændringer: Ingen indkomne.
  7. Behandling af eksklusionsager: Ingen.
  8. Valg af revisor. Morten Frederiksen stiller op og bliver valgt.
  9. Valg af bestyrelse. Kristian Mide Andersen, Falke Bjernemose Øtker Carlsen, Lars Christensen, samt Mads Christian Billestrup-Olesen genopstiller. Der er ikke yderligere kandidater, og disse bliver valgt.
  10. Valg af suppleanter. Anders Lauritsen og Troels Mousten Bak stiller op og bliver valgt.
  11. Behandling af indkomne forslag: Stadig ingen.

Ordstyreren takker for god ro og orden og generalforsamlingen afsluttes.

Permalink planning/meetings/2024-05-16.txt · Last modified: 2024/05/17 16:29 by Lars Christensen

oeffentlich