User Tools

Site Tools

planning:meetings:board:2023-04-20

Til stede:

  • - Mads Chr. Olesen
  • - Falke Carlsen
  • - David Mason
  • - Kristian Mide
  • - Lars Christensen (suppleant)
  • - Anders Lauritsen (suppleant)

1. Forslag til GF

Forlag fra JBR:

Nye medlemmer kan først få 24/7 adgang efter at have deltaget i 8 klubaftner, efter de har betalt første kontingent. Indtil da har de kun adgang om torsdagen eller i følge med andre medlemmer med adgang, som så har ansvaret for at dele viden og hvordan foreningen virker og ikke virker.
Rationale:
Nye medlemmer skal have chancen for at opleve og ikke mindst acceptere kulturen og fortællingen omkring spacet inden de kastes ud i at navigere det komplicerede landskab som regel regel 0 og vores do-ocracy kræver.
Forslag til implementering:
Når folk melder sig ind bliver de informeret om at de har begrænset adgang indtil de har været til 8 klubaftner og hvornår der er klubaften. De informeres også om man kun kan få nøglebrik ved personlig udlevering på en klubaften, og at det forventes de selv holder styr på hvornår de har opfyldt kravet.
Når et medlem henvender sig på en klubaften og siger de har opfyldt kravet får de adgang.
Det giver nul administrativt overhead, vi sikre os alle kommer mindst en torsdag, og dem der forstår regel 0 hurtigt, kan nok nok finde på en kreativ løsning for at få adgang inden de har brugt 8 torsdage på det.''

Forslag fra Mide:

Forslag til rettelse af vedtægter: Stk. 2. Ved opløsning tilfalder foreningens aktiver en eller flere velgørende eller almennyttige foreninger efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser.

Forslag fra Torsten:

Hejseløjsa bestyrelse,
Jeg vil gerne have tilføjet nedenstående punkt til dagsordenen under Eventuelt:
Oplæg til diskussion: Hvor lang tid er det rimeligt at der går fra et medlem holder op med at betale kontingent, indtil vi lukker for den pågældendes adgang?

2. Process til generalforsamlingsvalg

Alle får et papir, skriver op til fem navne på personer de ønsker i bestyrelsen, hvorefter en stemmetæller verificerer at der står fem distinkte navne pr. papir, og sidst tæller op.

3. Genopstilling af bestyrelsesmedlemmer

  • Mide, Mchro, og Falke genopstiller til almene medlemmer.
  • David Mason stiller ikke op.
  • Anders Lauritsen og Larsch genopstiller til suppleant.
Permalink planning/meetings/board/2023-04-20.txt · Last modified: 2023/05/05 13:05 by Torsten Martinsen

oeffentlich