User Tools

Site Tools

sommerhack:lightningtalks

Lightningtalks

Navigering: Sommerhack wiki-forside hjemmeside

For at rette i denne wiki skal du først registrere dig her, og derefter sende en mail til Sommerhack-crewet og bede om at få skriveadgang.

Om lørdagen vil der være en lightning-talk seance hvor man får maksimalt 5 minutter til at tale om et givent emne. Det kan f.eks. være et projekt man roder med eller en teknologi som man finder interessant. Taleren kan så evt. afslutningsvist informere hvor denne har plads henne (telt-, eller bordplads) så folk der gerne vil vide mere ved hvor de kan gå hen (særligt interessant hvis det er noget man er ved at konstruere eller allerede har bygget). Hav dit slideshow med på .pdf el. lign. på enten en USB-stick eller et link, som vi kan downloade på præsentations-PC'en.

Tilmeld dig lightningtalks ved at skrive dig på nedenstående liste.

Vi har et par deltagere fra udlandet, så du er velkommen til at holde dit oplæg på engelsk hvis du har lyst.

Overskrift Person Evt. beskrivelse
Display Dingo Georg Sluyterman Introduktion til Sommerhack-LED-skilte og stolper der står rundt på området, som man kan styre via netværket.
Lidt om netværket på campen Georg Sluyterman For de netværksinteresserede en intro til netværkssetuppet på stedet, der bl.a. består af mere end 30 accesspoints og point-to-point wifi-dippedutter fra Ubiquiti.
SCPI - snak med dine måleinstrumenter Rolf Madsen Måleinstrumenter, såsom Korad KA3005P kan snakke SCPI. En ultrakort intro til SCPI
Permalink sommerhack/lightningtalks.txt · Last modified: 2016/08/24 08:56 by Torsten Martinsen

oeffentlich