User Tools

Site Tools

planning:meetings:board:2023-12-28

Bestyrelsesmøde 2023-12-28

Tilstede er Mads Lauritsen Lars og Lars og Mide og Falke

Falke Bjernemose Øtker Carlsen ønsker at skifte pin koden og husker at opdatere #bestyrelse med den nye

Mads har betalt alle regninger - hal9k har ingen gæld

Vi drøfter hvordan bestyrelsen skal deale med det som den er blevet pålagt ved sidste generalforsamling, vi beslutter, at den fremadrettede medlems process for nye medlemmer er som følger:

Man kan få sit adgangskode hvis man har deltaget i 4 torsdage og har meldt sig ind og betalt kontingent - formålet er at skaffe nye medlemmer frem for kunder.

Den første dag man dukker op tæller med, og på 4. Mødegang kan man modtage sit nøglekort, se mere: https://wiki.hal9k.dk/planning/meetings/2023-04-27 TLDR:

Nye medlemmer kan først få 24/7 adgang efter at have deltaget i et antal mødegange fastsat af bestyrelsen, efter de har betalt første kontingent. Indtil da har de kun adgang om torsdagen eller i følge med andre medlemmer med adgang, som så har ansvaret for at dele viden og hvordan foreningen virker og ikke virker.

Mide sender en announcement omkring ny medlems process

Lars indkalder til arbejdsweekend - en dag til folk ikke gider mere - alt forplejning afholdes af hal9k (sodavand, pizza, morgenmad og så videre)

Et emne som kommer op, er spånsug til træværksted.

Mads: Vi har penge på kontoen - det er lykkedes at bruge en smule, men vi har endnu en beholdning på ~80 tusind. Der er d.d. 61 betalende medlemmer

Et emne der dukker op vedrørende adgang til maskiner; hvordan skal personen som kan trykke på adgangsknapperne vide noget om, hvorvidt et medlem er i stand til at overleve metaldrejebænken

Det besluttes, at alle nye adgangskort udstedes uden andre bits end fordøren - nye medlemmer skal selv finde en sponsor, der kan åbne op for det tunge maskineri

Bestyrelsen observerer at nogle medlemmer efterlader rod - forskellige actions drøftes. Bestyrelsen opfordrer til at alle rydder op efter sig og i rimeligt omfang efter andre. Hvis det påpeges, er det vigtigt at lytte og rette op (jvf. Regel 0). Vi snakker om hvordan bestyrelsen kan skrive til folk på slack, og hvis der ikke reageres, hvad konsekvens det så skal have.

Hurra og godt nytår

Permalink planning/meetings/board/2023-12-28.txt · Last modified: 2023/12/28 19:49 by Kristian Mide

oeffentlich